Agev Sensors

Gama produse

Gefran - Senzori de presiune
SMC - Echipamente pneumatice
Ascon Tecnologic - AC Station Multi-Function Process Cotroller
Ascon Tecnologic - Indicatori si unitati de alarma
Ascon Tecnologic - DeltaDue Series of DIN Rail Modules
Gefran - Cabluri si conectori
Ascon Tecnologic - OP MT Panel
Phoenix Contact - Clipline - Cleme de sina
Phoenix Contact - Pluscon - Conectori industriali
Gefran - Traductori de pozitie liniari
Phoenix Contact - Interface - Convertoare de semnal
Phoenix Contact - Trabtech - Semnale de calitate
Microdetectors - Bariere optice de siguranta
Gefran - Regulatori de putere
Gefran - Termocuple si termorezistente
Datasensor / Datalogic - Senzori optici
Microdetectors - Senzori inductivi
Microdetectors - Senzori capacitivi
Microdetectors - Senzori de temperatura
Gefran - Indicatoare

Pluscon - Conectori industriali (Phoenix Contact) - PLUSCON field

PLUSCON field

Pluscon - Conectori industriali PLUSCON field

Producator: Phoenix Contact

Cabluri senzor/actuator cu conectoare M8
Conexiunea dintre caseta distribuitorului si senzor sau actuator se realizeaza de obicei cu un cablu senzor/ actuator. Pe urmatoarele pagini, veti gasi majoritatea cablurilor noastre M8 cele mai uzuale cu 3 si 4 poz. Cabluri de alta calitate sau lungime cu pâna la 6 pozitii se pot livra la cerere.

Cabluri senzor/actuator cu conectoare M12
Conexiunea dintre caseta distribuitorului si senzor sau actuator se realizeaza de obicei cu un cablu senzor/ actuator. Pe urmatoarele pagini, veti gasi majoritatea cablurilor noastre M12 cele mai uzuale cu 3, 4, 5 si 8 poz. Cabluri de alta calitate sau lungime cu pâna la 17 pozitii se pot livra la cerere.

Adaptoare senzori/actuatori, distribuitoare T si Y M12/M8
Adaptoarele si distribuitoarele pentru cablare standard senzori/actuatori sunt disponibile intr-o gama larga. Pe urmatoarele pagini, veti gasi adaptoare M12/M8 si distribuitoare T si Y cu si fara fir perforat. Se pot livra la cerere alte tipuri, cablaje, cabluri de alta calitate, alte lungimi.

Conectoare vana
Majoritatea actuatorilor, ca de exemplu supapele si presostatele, folosesc conectorul clasic cu supapa drept interfata pentru controlerul distribuitorului. Pe urmatoarele pagini, veti gasi design-urile standard sau industriale ale celor mai comune tipuri A, B si C. Alte circuite de protectie, cabluri de alta calitate, lungime sau tip se pot livra la cerere.

Casete senzori/actuatori cu slot-uri M8

Casetele de senzori/actuatori cu sloturi M8 constituie prima alegere la utilizarea in spatii restrictionate sau medii industriale vitrege. Sunt usor de montat si nu necesita mult spatiu, datorita celor patru orificii pentru fixare si a design-ului ingust. Materialul robust si design-ul complet turnat ajuta la obtinerea unei fiabilitati operationale ridicate in medii vitrege cu gradul de protectie IP65/IP67. Casetele de senzori/ actuatori sunt disponibile cu patru, sase, opt si zece sloturi M8, precum si cu cablu principal conectabil prin fisa. Versiunea conectabila cu fisa asigura conectarea universala a cablajului senzorului/actuatorului cu gradul de protectie IP65/IP67.

 

Casete senzori/actuatori cu slot-uri M12

Sunt disponibile casete senzori/actuatori cu filete din plastic sau metal SPEEDCON. Sunt disponibile cu patru, sase si opt sloturi M12, precum si cu cablu principal asamblat, conexiune cablu principal cu fisa sau partial cu arc. Ambele versiuni se conformeaza gradului de protectie IP65/IP67 si sunt adecvate in special pentru folosirea pe teren. Varianta cu filet metalic SPEEDCON este adecvata in mod special pentru medii industriale mai vitrege, grad de protectie IP69k sau pentru instalari economice ca timp. Materialul robust si designul complet turnat al casetelor de senzori/actuatori asigura operarea sigura chiar si in conditii dificile.

 

Casete senzori/actuatori cu slot-uri QUICKON

Tehnologia de conexiuni rapide QUICKON reprezinta o alternativa favorabila fata de conectorul standard, pentru conectarea initiatorului la cutia senzorului/actuatorului. Cablurile initiator trebuie numai dezizolate pentru aceasta, firele de lita ramânând izolate. Aceasta tehnologie de conexiuni rapide face posibila conectarea cablurilor de sectiuni de la 0,14 mm² la 0,75 mm² direct pe teren. Sunt disponibile casete de senzori/actuatori cu patru, sase si opt conexiuni QUICKON, cablu principal fix si partial cu o conexiune cu surub conectabila cu fisa sau arc.

Agev Sensors S.R.L

Telefon: 0745 365 795; 0765 219 148; 0726 464 646;
E-mail: office@agev.ro